Gadgets

Sårbarheden i FaceTime giver dig mulighed for at spionere på ejerne af Apple-gadgets (2 fotos + video)


American Apple Company GuideDet har gentagne gange sagt sig med hård kritik af industriens teknologiske giganter som Google og Facebook, der åbent udøver handelen med "upersonlige data" af deres kunder, opnået ved at indsamle oplysninger på forskellige måder. De fleste brugere under timen formoder ikke engang, hvilke tricks virksomheder bruger til dette. Og hvis offentligheden bliver opmærksom på tvivlsomme metoder, er det stadig umuligt for folk at helt stoppe dataoverførsel ved at justere indstillingerne for deres enheder. Med enhver ny software- eller OS-opdatering kan virksomheden genaktivere indsamlingen af ​​oplysninger eller tilføje nye elementer, som som standard uden at give besked til brugeren allerede er i "on" -status. Men den opdagede sårbarhed i FaceTime messenger efter iOS 12.1.2-opdateringen gør iPhone, iPad og iMac-computere med macOS til ægte spyware, som pry og aflyser på deres værter til fordel for den, der ringer, selvom de ikke besvarede det indgående opkald.


Der opstod en farlig sårbarhed i FaceTime efterSådan tilføjede Apple support til gruppesamtaler med op til 32 personer i den seneste OS-opdatering. Metoden til aktivering af fejlen er meget enkel. For at gøre dette skal du sende et "offer" et opkald via FaceTime, og selv inden svaret på den potentielle interlocutor svaypnut op og gennem "Tilføj en kompis" indtastes det ekstra telefonnummer. Programmet vil overveje, at der foretages et gruppeopkald, og forbindelsen er allerede etableret, og derfor vil den begynde at overføre lyd og et billede fra den kaldte persons selvbilde.

Selvfølgelig, hvis forbindelsen er tovejs, såingen forbrydelse her. Men hvis abonnenten ikke afhente telefonen eller ikke ønskede at besvare opkaldet ved at trykke på tænd / sluk-knapperne, aktiverer FaceTime stadig overførslen af ​​billedet og lyden til den person, der indledte opkaldet.

Rapporteret, Apple ved allerede om fejlen, ogKorrektion lover at frigive inden udgangen af ​​ugen. Men for nu, for ikke at blive offer for spionage, anbefaler vi, at du slukker FaceTime-programmet via iOS-indstillingerne og / eller i programmenuen til Mac. Selv om virksomheden for sin del midlertidigt har suspenderet gruppesamlingsbehandlingsserveren.

pic.twitter.com/Vb6PIefRLL

- Nic Nguyen (@itsnicolenguyen) 29. januar 2019

Kilde: gizmodo.com